Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

maanantai 6. joulukuuta 2010

Hai meressä


Hirveä kiire töissä. Jos aikoo pitää kahden viikon loman, niin saa tehdä neljän viikon työt. Ja mitäpä jos toistamiseen lento jää lentämättä?? Peruuntuu??
Siihen tosin on jo totuttu, että lomamatkat peruuntuvat tuhkapilvien ja lentoemäntälakkojen vuoksi, mutta vielä olisi pieni toivonsiemen tälle matkalle Egyptiin. Että pääsisimme sittenkin lähtemään.

Tosin menemme paikkaan ja rannalle, jossa on hai hyökännyt ja raadellut neljää ihmistä ja tappanut yhden. Että kaikki mahdolliset "esteet" on koettava. Eihän loma muuten olisi loma, jos sitä ei olisi kaikin tavoin ansaittu.

Muistan myös muutaman vuoden takaa Kanarianmatkan. Viikkoa aiemmin kerrottiin lehdissä hirveästä sirkkaparvesta, joka kansoitti koko saaren. Silloin lupasin tuoda jokaiselle yhden sirkan tuliaisiksi, jos minun päälleni parvena pölähtäisi. Nyt voisi miettiä toisinko hain tuliaisiksi?? Vai tulisinko ilman jalkaa tai kättä kotiin? No ei nyt sentään. Mereen ei aio mennäkkään. Eikä edes pikkuvarpaani saa mennä mereen.

Ennen matkaa olisi vielä esiinnyttävä alusasumallina. Ihan julkisella paikalla. Kyllä.
Kaikkea on kokeiltava kun mahdollisuus annetaan.
Kiikkustuolissa on sitten hauska muistella miten päättömiä juttuja onkaan tullut tehtyä. Enkä aio katua mitään tekemisiäni. Sen olen luvannut itselleni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti