Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

tiistai 5. heinäkuuta 2011

LOMA


Loma oli. Ja meni. Reilussa viikossa ehdin kuitenkin unohtamaan työasiat. Ehdin viettämään juhannusta mukavassa seurassa, käydä Riikassa ja käydä loma-asuntomessuilla. Lomasta meni viisi päivää kävellessä kilometritolkulla hirveässä helteessä (huh huh, mitenköhän jaksoinkin).

Onneksi nyt kahden viikon työpuristuksen jälkeen on vielä kaksi viikkoa lomaa. Ajattelin noudattaa seuraavalla lomallani kuulemaani "aloita joka päivä jotain" tekniikkaa. Tämä siis liittyi käsityöihmisten "aloita kuukauden ajan joka päivä jokin uusi käsityö" teemaan. Tuli se sitten valmiiksi tai ei, niin joka päivä aloitetaan uusi työ. Hieman ajattelin keventää omaa versiotani. Työn ei ole pakko olla käsityö, vaan voin aloittaa mitä hyvänsä.

Tulette kuulemaan, mitä olen "aloittanut". Jännityksellä itsekin odotan. Kerrankin edessä loma, johon en ole suunnitellut yhtään päivää etukäteen.





Mistä tietää käyneensä Riikassa? No tietenkin siitä, että kotiin tulee kymmenittäin kenkiä. Ja pari kiloa on tullut painoa lisää, vaikka on kuinka kävellyt (juonut helteessä litratolkulla vettä ja hikoillut seisten busseissa, syönyt ihania ruokia, banaani-splittejä ja juonut kermavaahto lattea). Ja muutenkin on mukava "tuhlaavainen olo" kun palaa kotiin.

Yhtä kaikki - loma oli ihana.

Kaikkien aikojen kesäbiisit (ainakin tämän kesän)
Kuuntele tästä


Eväsretki - Samae Koskinen


Kaikkea Hyvää - Antti Kleemola 



Aurinko kasvoillasi
Tuuli hiuksissasi
Olo jota odotat!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti