Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kuohuviiniä pillillä


Aivan oikein, kuohuviiniä voi todellakin juoda pillillä elokuvissa. No ei ehkä ihan elokuvasalissa, mutta sen ulkopuolella kuitenkin. Ainakin kun sitä ilmaiseksi tarjotaan. Kuohuviiniä, vaahtokarkkeja ja suklaata. Ja kyllä - tämä on totta.

Osallistuimme Eteran kutsuvierastilaisuuteen jossa tilaisuus alkoi kuohuviinillä. Sen jälkeen siirryimme elokuvasaliin katsomaan elokuvan Syvälle salattu. Ihan hyvä elokuva, Krista Kososen todella upea suoritus Juliana. Niin, olihan serkkuni Pekka Lehtosaari käsikirjoittanut elokuvan... tai siis ilmeisesti käsikirjoittaja... ehdin vain vilaukselta nähdä hänen nimensä valkokankaalla. 

Vaikka kyseessä olikin trilleri, en silti pitänyt silmiäni kiinni elokuvan aikana. Elokuva jätti kuitenkin mietittävää, voiko joku meistä nähdä asioita toisia enemmän. Yliluonnollisia asioita.


Jännitys saattoi kaikota myös kun oli niin kova pissahätä koko elokuvan ajan (sitä se kuohuviini teettää). Lopulta kun pääsin vessaan, minut valtasi suuri kiusaus... voisiko tuossa pienessä lasten pöntössä istua ja pissiä??? Olisin niin halunut kokeille, kun kukaan ei nähnyt...







No jaa... mieheni sanoi, että olisko ollut kivaa, kun pyllysi olis jäänyt kiinni siihen pikkupönttöön?

2 kommenttia:

  1. Palokunnan olisivat vielä joutuneet soittamaan :)

    VastaaPoista
  2. Äläs muuta sano. Ja kyllä sitten olis hävettänyt. Varsinkin kun joku nuori ja komea palomies olis saapunut....

    VastaaPoista