Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kesäyön Hullutus (epävirallinen osallistuminen) Osa 1

Työ nro: 1   Ruske mekko

Sain ystävältäni vinkin "Kesäyön hullutuksesta". Itseasiassa kuulin siitä jo viimevuonna häneltä, mutta toteutin sen vähän toisenlaisena "Kesäloman hullutuksena" ja aloitin kaikkea mitä milloinkin lomapäivänä sattui pälkähtämään mieleeni.

Nyt kävin tutkailemassa Kesäyön hullutus 2012 sääntöjä ja olen vähän myöhässä startista. No mutta jos multa kuitenkin löytyy tänään 9 kpl aloitettuja neuletöitä, niin annan itselleni luvan osallistua tähän. Virallinen Kesäyön hullutus on ajalla 1.-23.6.2012 ja 23 aloitettua neuletyötätyötä on oltava valmiita 31.7.2012 mennessä.

Kesäyön hullutus 2012 (katso täältä)

Keräilenpä tähän nyt vähän aloitettuja töitäni....

Työ nro: 2  Ruska liivi

Olen aloittanut pari isoa työtä... tavoitteena olisi saada ne nyt vihdoin valmiiksi. Ehkä pitänee aloitaa muutama "pieni" työ, että edes joku valmistuu varmasti.


Työ nro: 3   Oranssi mekko


Työ nro: 4   Raidalliset topsukat


Työ nro: 5   Pinkki kauluri


Työ nro: 6  Valkoinen kassi

Tämä kassi on melkein valmis, paitsi että takapuoli pitää purkaa, koska se on liian iso...


Työ nro: 7   Värikäs liivi

Tämän työn aloitin oikeasti 7. päivä kuten myös 8:nnen päivän työ on aloitettu oikeana päivänä. Ihkuista uusista langoistamme.


Työ nro: 8   Tilkkumekko


Tähän tilkkumekkoon tilasimme Teijan kanssa yhdessä langat. Muuten samat värit, mutta minulla oranssit kerät ja Teijalla liilat. Mummoina sitten tiedämme kumman "tanssimekko" roikkuu kummassa tangossa - oranssia / turkoosia - tunnusvärit ;)


Työ nro: 9   Korvikset, pinkki


Yksi täysin valmistunut työ.... Jipiiiiii.... ;) ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti