Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mökkejä nousee kuin sieniä sateella


Ystäväni mökkiranta - vain mökki puuttuu, mutta eiköhän se tähän pian ilmesty...




NIKSINURKKA

Nälkä voi yllättää ahkeran saunojan. Ota mukaan lauteille lautasellinen juustoleipiä, ja niin sinulla on hetken löylyteltyäsi pino toinen toistaan herkullisempia lämpimiä voileipiä. Nopea ja vaivaton herkku, joka maistuu taatusti saunakavereillekin!


Saunan jälkeen ei tee mieli kipittää paljain jaloin takaisin mökille. Jos kenkiä ei näy mailla halmeilla, pujauta jalkaasi pestyt sipsipussit, niin voit kulkea pitkin saunapolkua vailla huolen häivää. Rapina karkottaa kauas myös polun varrella vaanivat metsänelävät.


Kukapa nainen ei haluaisi astua suihkusta yhtä hehkeänä kuin Hollywoodin elokuvatähdet? Kun menet suihkuun, laita silmillesi vanhat laskettelulasit. Näin silmäsi säihkyvät aina yhtä viehättävästi!


Jos sinua ujostuttaa riisuutua pukuhuoneessa muiden nähden, ota avuksi vanha makuupussi. Sen sisällä voit rauhassa riisua vaatteesi, eivätkä muut saunojat huomaa mitään.


Laudeliinaksi sopii erinomaisesti vaikkapa naapurisi pyykkinarulta tyynyliina, kaitaliina tai käsipyyhe. T-paita hellii sekin aistikkaasti takamustasi. Voit myös punoa pajusta, järviruo’oista tai kaisloista säväyttävän pefletin.


Lumihangessa piehtarointia löylyjen lomassa voi harrastaa pimeinä talvi-iltoina niin kerrostalojen, pientalojen kuin rivitaloasuntojen pihalla, oman maun mukaan joko pihavalojen kanssa tai ilman.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti