Rakas päiväkirja.... minun piti kertoa vain pari asiaa...

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hilja ja Regina hattuostoksilla


Ystäväni Regina keksi, että lähtisimme keväthattu ostoksille. Mietimme miten kiitäisimme liukuportaissa ylös ja alas hatut päässä. Vilkuttelisimme mieheille liukuportaissa (kuten kerran kesäisenä iltana vilkuttelimme tienlaidassa rekkamiehille - ja voin kertoa, että jokaiselta saimme vilkutuksen takaisin tai piippauksen.... mitä pahaa on siinä, että vähän hauskutamme ihmisiä...tarkemmin - miehiä).

Niin sitten lähdimme matkaan aamu varhain. Minä ajoin maitokärryni Reginan kynnöspellon viereen ja siitä sitten lähdimme. Eihän me pitkälle päästy, kun piti mennä ryystämään kahvia. Sitten kuitenkin pääsimme jatkamaan matkaa kohti ostoskeskusta.

Kahdeksan tunni pikku shoppailun jälkeen olimme sitä mieltä, että meillä on hiukan nälkä. Menimme cittarin lihatiskille ja päätimme ostaa muusia ja lihapullia... ei kai me siinä sen kummemmin myyjäpoikaa hauskutettu, mutta hän kehotti hymyillen meitä ostamaan siiderit juomiksi muusin kanssa, kun kerroimme syövämme eväät autossa. Kyselimme myyjä pojalta, että voitaisko me sitten tilata hinausauto, eihän meidän tarvitse kertoa, että ei auto oikeasti ole rikki, mutta kun juopuneena ei saa ajaa autoa. Kyselimme myyjältä, että onko ihan ok, että menemme takapenkille istumaan ja otamme hinauksen..... 

Siinä sitten menimme autoon syömään ja kas kummaa, huomasimme, että maitohan se Hilja maitotytöllä oli. Ei kai Hilja nyt muuta osakkaan juoda.

Terveisin, 
      Hilja Maitotyttö Rusakko
 

Ps. Niin - löytyikö se hattu jota lähdimme ostamaan. No pakko oli ostaa 1,00 euron hattu, että voi sanoa käyneensä hattu ostoksilla...
Aika paljon muuta tuli kyllä osteltua ;)

 

Matkamusiikkina Jean S

"Miksei taivas oveen koputa...
Ota tämä rakkaus - ota tämä sydän..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti